Billiga julklappstips

Ofta skall man köpa julklappar till betydligt fler människor än man egentligen har råd med, då kan det behövas lite fantasi och inspiration för att hitta billiga julklappar. Att köpa sina julklappr på nätet blir ofta betydligt billigare än att köpa samma julklappar i butik, så där har man första tipset.

Ett väldigt bra ställe att hitta billiga julklappar på är CoolStuff, som har ett bra utbud i alla prisklasser. Ett hett julklappstips för alla således.

Böcker...

... är ofta väldigt billiga på Internet, och köper man böcker i julklapp till flera personer kommer man ofta undan fraktkostnaden. Även om en pocketbok kan te sig lite magert som julklapp så är det ju tanken som räknas. Köp dina böcker online hos Bokus, Adlibris eller Bokia.se.

Strumpor, kalsonger och slipsar...

...är alla bra och billiga julklappstips för den prismedvetne. Dessutom är de alla väldigt användbara. Billiga slipsar hittar du hos Slipskungen.

Kalsonger finns givetvis hos Uppercut.se.

Billiga och bra julklappar helt enkelt!

Biocheckar/presentkort...

...är ett klassiskt alternativ. Man köper för den summan man har råd med, varken mer eller mindre. Presentkort hittar du hos SF.se.

Tidningsprenumerationer...

...finns nuförtiden för bara ett par nummer. Att köpa en trenummersprenumeration på valfri tidning är en både billig och fantasifull julklapp. Tidningsbutiken gör det enkelt att välja mellan massor av tidningsprenumerationer.